İSTANBUL / SULTANGAZİ - Şehit Teğmen Ali Yılmaz Ortaokulu

02124193936
Zübeyde Hanım Mah. 1478 sokak, No 21 Sultangazi/İSTANBUL
Vizyon
VİZYONUMUZ, Öğrencilerimize etkili ve verimli bir öğrenme ortamı oluşturarak öğrencilerin bireysel farklılıklarının bilincinde hareket edip onların bir üst eğitim kurumuna her yönden hazır bir şekilde yetişmesi ve gelişmesi için eğitimin kalitesini artırarak, sportif ve kültürel alanlarda ilçe içerisinde üst sıralarda yer alan ve bölge içerisinde eğitimde lider konuma gelen bir kurum olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ, Millî Eğitimin amaçları doğrultusunda kaliteli bir eğitim için dinamik ve özverili personelle birlikte kültürel zenginlik içinde vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, kendi haklarına sahip çıkan ve başkalarının haklarına da saygı gösteren, ahlâklı, azimli ve kararlı, disiplin içerisinde sorgulayan, araştıran, üreten ve paylaşan, akılcı metotları kullanarak sağlam ve emin adımlarla geleceğe yürüyen özgüveni yüksek, özgür düşünme yeteneğine sahip bireyler yetişmesine öncülük eden şeffaf bir kurum olmaktır.
1-2013 YILI BİLGİ YARIŞMALARI 2.LİĞİ 2-NAAT YARIŞMASI 1.LİĞİ
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)
08.20-14.10
Ulaşım
1- İETT: 38Z ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ-BEYAZIT HATTI 2- 38H Zübeyde Hanım Mahallesi - Habibler Merkez Mahallesi hattı ile gelindiğinde okulumuzun adını taşıyan durakta inilir. 3- GAZİOSMANPAŞA - SEKİZEVLER(BARAJ YOLU) dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. 4- TOPKAPI-GAZİ MAH. veya EDİRNEKAPI-GAZİ MAH. dolmuşlarıyla gelip "Eski Karakol" mevkiinde inilerek Kazım Karabekir Caddesi üzerinden 600 m(7 dk) yüründüğünde okulumuza ulaşılabilir.
Yoktur
Zübeyde Hanım Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No: 21 / Sultangazi - İSTANBUL
Sultangazi ilçe merkezine 4 km, İstanbul Merkeze 17 km uzaklıktadır.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI